Saturday, January 22, 2011

Contest Baby Tido



Hai, Assalammualaikum. First skali nak ucap thanks kat mommy pinky sebab 
organize contest untuk baby ni.. Ni first time jugak saya join contest since 'berblogging'...
Untuk contest ni apa yang kita perlukan ialah....
SATU sahaja gambar baby yang  tengah tido..
Dan calonnya adalah....




Nama : Ammar Qusyairie Bin Hisham
Umur : 1 tahun 
Hubungan : Anak saudara

Nilah style Ammar tidur..
Tertonggeng-tonggeng dia tidur kan...hehehe..


Kawan2 yang nak ditag....
1. aily
2. dyba
3. wanie

Last but not least...sy nak lengkapkan slogan ni...

Saya sukakan MyKawaiiStore kerana
baby stuff and gadgets  dia comel-comel semuanya..Saya juga sukakan  Hello Kitty stuff. Harga pun berpatutan.


♥℘.s: link ke sini untuk LIKE gambar..thanks...






4 comments:

  1. tomel2........
    nanti lne dah laju dyba wat ea ziha~

    ReplyDelete
  2. Salam Voted for you.. appreciate if you could vote me back

    1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
    2. Click ALLOW
    3. Click VOTE NOW
    4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
    5. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10195&menu=gallery
    6. Click VOTE..

    Thanks yer
    Amira

    ReplyDelete

komen je ape2...